Nyhedsbrev juli

Turistkontoret i Karrebæksminde er flyttet, VisitorSpots, GuideDanmark og læs om udvalgte kommende aktiviteter.

Nyhedsbrev sommer

Turistkontoret i Karrebæksminde flytter, turistforeningen åbner Sjølundtårnet, lidt om RUTE 54 og læs om udvalgte kommende aktiviteter.

Nyhedsbrev juni

Årets turistguide er på gaden nu, husk tilmelding til de gratis online kurser, og læs om udvalgte kommende aktiviteter.

Læs nyhedsbrevet her

Gratis online kurser til dig som medlem (Udskudt til efteråret)

26/5 kl. 10-11.30 – “Bliv danmarksmester i værtskab” v. Henrik Meng. Hvordan giver man sine gæster den bedst mulige oplevelse? Det ved værtskabets mester Henrik Meng fra Meng og co. alt om. Tilmelding skal ske via dette link senest mandag den 24/5.

2/6 kl. 10-11.15 – Styrk din digitale synlighed via Google My Business samt vigtigheden og håndteringen af brugeranmeldelser på tværs af flere sociale medier. Tilmelding kan ske via dette link og senest 31/5 2021.

9/6 kl. 10-11.15 – Hvordan du vækster igennem sociale medier. Du får en knivskarp guideline på, hvordan du kan optimere dit tidsforbrug samt hvordan du kan skabe interesse, salg, engagement og loyalitet igennem de sociale medier. Tilmelding skal ske via e-mail til info@ntuf.dk med navn, e-mail, virksomhed og tlf. nr.

16/6 kl. 10-11.15 – Lav annoncer, der skaber interaktion og salg! Dine annoncer er nemlig den hemmelige ingrediens til at få succes med Facebook annoncering. Du har så kort tid til at gøre dig bemærket over for din målgruppe – og ikke mindst sørge for, at du bliver husket. Tilmelding skal ske via e-mail til info@ntuf.dk med navn, e-mail, virksomhed og tlf. nr.

Nyhedsbrev maj – 2 del 2021

Bed & Breakfasts er Næstveds største hotel.. Og en masse gratis online kurser til dig som medlem!

Nyhedsbrev maj 2021

Årets turistguide er på trapperne, Frivillig Netværket inviterer alle med og Plan – og Erhvervsudvalget har godkendt ny aftale.

Læs nyhedsbrevet her

Frivillig Netværket inviterer alle medlemmer til at opleve det vi arbejder med

I inviteres til en “Vision om en ny magisk vandrerute, Maries rute til ro” ved Fruens Plantage ons. 19/5 kl. 16.00. Kirsten Lodal Askekilde giver her en enestående mulighed for at høre om hendes projekt.

Herudover inviteres I også til “Sjølundstårnet troner majestætisk over Næstved”. Tænk sig hvis vi kunne åbne tårnet og den fantastiske udsigt for turister og borgere. Vi har fået adgang til tårnet 26/5 kl. 16.30-18.00.

Se hele invitationen her – tilmelding er nødvendig.

Vil du være frivillig og arbejde med turisme?

Kontakt Charlotte på info@ntuf.dk eller meld dig til lige her

Referat generalforsamling

Referat fra generalforsamling 25. marts 2021 er udsendt.

Du finder det her

Nyhedsbrev april 2021

Turismeårsmøde aflyst, 3 spændende online seminarer og seneste nyt.

Indkaldelse generalforsamling

Indkaldelse til generalforsamling 25. marts 2021 er udsendt.

Du finder den her

Nyhedsbrev marts 2021

Nyt mail-system, budget 2021 og seneste nyt.

Læs nyhedsbrevet her

Karrebæksminde er sol, sommer, ferie og fred

Næstved Turistforening producerer en række korte turistfilm som fortæller lidt om Næstved og omegn.

Nyhedsbrev februar 2021

Hjemmeside, online kompetenceudvikling og den nye turistfolder.