Invitation til workshop

indbyder Næstved Turistforening til
workshop med fremtidsvisioner
på Holmegaard Værk

Næstved Turistforening vil – sammen med erhvervet og øvrige samarbejdspartnere – gøre en ekstra indsats for at sætte Næstved på landkortet. Denne dag fremlægges en ny vision, nye mål og en ny strategi for det fremtidige arbejde både internt i foreningen, men ikke mindst i en helhed omkring Næstved Kommune.

Dagen giver dig også yderligere viden om markedsføring, både overordnet, og helt konkret med hjælp til online markedsføring. Hovedtaler på dagen er af de førende fremtidsforskere, Anne Skare Nielsen, som giver os
alle et kærligt spark bagi – og hjælper med at finde nye nicher og gæster i fremtiden.

Program:

• 14.00 Velkomst og introduktion til ny vision for Næstved. v. Formand for Næstved Turistforening, Charlotte Schwartzlose
  • 14.20 SydkystDanmark – hvad kan markedsføring i fællesskab gøre for jer? v. Direktør Martin Bender, Sydkyst Danmark
  • 14.40 Pause med kaffe og kage
  • 15.00 Foredrag ved Anne Skare Nielsen
  • 16.15 Pause og networking
  • 16.45 Online fokus – hvordan optimeres din online virksomhedsprofil på Facebook? Tripadviser – hvorfor er det dit vigtigste værktøj? v. Marketingchef Mike Olsen, Sydkyst Danmark
  • 17.15 Afrunding på 1. del. (Der kan købes sandwich og drikkevarer frem til kl. 18.00)
  • 17.30-18.00 Opstart på netværks/samarbejde for AirBnB og B&B i Næstved

Tilmelding:

Bindende tilmelding til: info@ntuf.dk senest den 18. september.
Medlemmer af Turistforeningen: gratis adgang (2 personer pr. virksomhed)
Ikke-medlemmer af Turistforeningen: 200 kr. pr. deltager

Vi glæder os til at byde jer velkommen til denne spændende dag i turismens tegn.

På bestyrelsens vegne,
Charlotte Schwartzlose, Formand

ER DET EN GURU? ER DET ET ORAKEL?
Det er bare Anne Skare Nielsen – en af verdens bedste fremtidsforskere.

Forestil dig det skarpeste fra videnskabens verden mikset med intuitive og empatiske superkræfter og et ordentligt vognlæs humor. Så har du den form Anne blev skabt i.
Hvis du nogensinde har følt dig forvirret over hvilken retning du skal tage ind i fremtiden, så har du nu fundet den rette person. Fremtidsforsker Anne Skare Nielsen er både en tornado, som kan løfte dig op og udvide din horisont, og orkanens øje, der kan give dig ro og fokus, så du kan træffe dine egne beslutninger baseret på fremtidens mange muligheder.
Anne er en af Skandinaviens – ja faktisk verdens – førende fremtidsforskere. Med sine store interesse og viden indenfor radikal forandring og transformation af tankegang, er hun i høj kurs som foredragsholder og provokatør over hele verden. Hendes hjerte ligger dog hos de mennesker, der ’kan og vil’: Dem, der tør være passionerede for, hvad de gør – og som ved at hårdt arbejde aldrig går af mode.
Annes vision er at vinde Nobels Fredspris inden hun dør, ved at lære så mange mennesker som muligt, hvordan de forudser fremtiden. For så bliver man nemlig aldrig bange for den igen.
Du ser hende meget tit i medierne. Hun har blandt andet været med i DR’s populære radioprogram ’Filosoffen, forfatteren og fremtidskvinden’, og har været tv-vært på programmet ’NewScience’ på TV2 News.
Anne er uddannet biolog og kandidat i statskundskab, har været medlem af Etisk Råd og er medforfatter på en lang række bøger. Anne Skare Nielsen er født i Danmark i 1971. Hun bor i Dragør, er gift med sit livs kærlighed, med hvem hun har 4 sønner.
Hun driver Universal Futurist sammen med Henrik Good Hovgaard, med det formål virkeligt at sparke til fremtidsdåsen – efter devisen “Smart has plans, stupid has stories”. Hun er tidligere stiftede partner i Future Navigator og startede sin karriere på Instituttet for fremtidsforskning.
Martin Bender, Direktør, SydkystDanmark

Mike Olsen, Marketingchef, SydkystDanmark